Aktiasäätiö Keski-Uusimaa
Tavoitteet

Säätiön tarkoituksena on edistää säästämistä, tukea kotiseutua ja vaalia säästöpankkiliikkeen perinteitä Keski-Uudenmaan alueella.

Säätiö toteuttaa tarkoitustaan tukemalla säästämistä edistävää työtä ja tutkimusta taloudellisesti. Säätiö tukee myös yleishyödyllistä toimintaa jakamalla avustuksia ja lahjoituksia toiminta-alueellaan.

Avustuksia myönnetään lähinnä projektiavustuksina yhdistyksille ja järjestöille kulttuuritoimintaan, yleishyödylliseen toimintaan, urheilutoimintaan, sekä lasten ja nuorten hyvinvointia edistävään toimintaan. Avustusta ei myönnetä jo toteutettuihin projekteihin, eikä ammatilliseen eikä puoluepoliittiseen toimintaan.

Hakumenettely

Avustushakemus liitteineen tulee lähettää postissa säätiön asiamiehelle. Avustushakemuksia vastaanotetaan myös Keski-Uudenmaan Aktia-konttoreissa Järvenpäässä ja Tuusulassa.

Säätiölle voi osoittaa hakemuksen, ja avustuksia voidaan myöntää ympäri vuoden.

Hakemuslomake.pdf

 

Taustaa

Säästöpankkisäätiöt ovat suurin Aktia Oyj:n osakkeenomistajaryhmä. Aktiasäätiö Keski-Uusimaa on Keski-Uudellamaalla toimiva säätiö joka perustettiin vuonna 2007.

Vuosina 2007 - 2009 Aktia Pankki lahjoitti yhteensä 150.000 € säätiölle, kun pankin Järvenpään, Tuusulan ja Keravan konttorit täyttivät vuorollaan 10 vuotta. Säätiön kotipaikka on Järvenpää ja sen toimielimenä on hallitus.

Yhteystiedot

Asiamies

Jenni Välitalo
050 366 5415
jenni.valitalo@puimala.com